reede, detsember 02, 2005

Suhted Svärjega

Pildil on Rootsi lipp, nii nagu seda tuntakse islamimaades. Rootslasi on siin tuhandeid. Esimene küsimus, mida võõrale esitatakse, on alati: "Kust sa pärit oled?" Rootslane vastab: "Mina olen suiidi." "Saudi? Kas tõesti?" Kirjapilt on veelgi sarnasem سويدي vs. سعودي. Rootsi on sõber - ei sõdi Iraagis. Mitte nagu eestlased - valged vereimejad koerad.

Saudi Araabia lipuks sobiks väga hästi Eesti lipp. Sinine on taevas, must on naine ja valge on mees. Arvestades kohalikke keskaegseid traditsioone, kus prioriteedid ja privileegid on täpselt paigas, oleks ainumõeldav järjestus muidugi valge-sinine-must. Värvid tuleb panna paremalt vasakule, naised unustada ja taevas asendada kollase liivaga. Tulemus on üsna Rootsi lipu sarnane.

Peaks hoopis vandenõuromaane kirjutama hakkama - see on ju popp.

4 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Kas mulle ainult tundub, või on asendunud Ando postitustes esialgne rõõmsameelsus tugeva kriitikaga asukohamaa aadressil? Huviline blogijälgija.

Anonüümne ütles ...

:)
No see kriitika on kerge tulema, eriti, kui tutvud naabritega... Elu Dubais (vt. suusatamine eelmises postis) ja elu Saudi Kuningriigis pole ikka samal tasemel.
Plaan on naaber kuningriiki kylastada 17-18dal, loodetavasti tundub meie saareke peale seda taas palju-palju meeldivamana...

jaak ütles ...

Selle kahe päevaga ei saa Saudi õudustest suurt midagi aru, mõne kuuga juba saad. Sellepärast läheb ka Ando toon mürgisemaks.

Pikapeale saad aru et põrgu tundub ka tollest kuningriigist palju meeldivam

Anonüümne ütles ...

Sai siis kylastatud naabreid. Paevareis tundus vagagi meeldiv! Laiad tanavad, vahe autusi, Pealinn oli kah kenake koos 1 korge majaga:)ja suurte shopping mallidega, kus inimesi polnud.
Inimesed oli lahked, juhatasid teed ja ei saatnud porgu.
Kas just elamiseks sobib, aga paevareisiks on kyll kena.

PS. Autopedede paradiis kah veel, kus veel saaks 180kmh kihutada....