esmaspäev, mai 30, 2005

Kuri tegevus

hugh, tagasi jälle siin Riyaadis... Allah, kas lubad mind kunagi tagasi koju? Temperatuurid on kerinud 40 C kanti ja üha enam on elu võimalik vaid konditsioneeritud keskkondades.

Lennukis lugesin Saudi gazette-t, mis on põhimõtteliselt siinne inglisekeelne õhtuleht. Kahjuks Intercon-i hotelli renomee ei luba selle külalistele jagamist, aga Saudi Airlines-e klientidele kõlbab küll.

Igatahes on seal huvitav rubriik CrimeWatch kus oli antud viimase nädala skoor: Riaadis Kasim Market, Manfooha kandis oli politsei reid mille käigus avastati 4 bordelli, politsei arreteeris üheksa naist ja 3 meest. Päritolumaa Aafrika. Kinni pandi ka kaks samagonivabrikut, millede tüüpiliseks kõrvaltegevuseks on hashishi vahendamine. Siin on see umbes sama kategooria kuritegu nii et kui juba viina ajad siis võid ka narkotsi vahendada.

Teine kuum teema tundub olevat et kas naised võivad autot juhtida. Et miks on Saudi ainukene riik maailmas kus naisi rooli ei lubata? Ma küsiks lisaks: aga miks sõidavad siin mehed nii nagu mujal naised?

Kommentaare ei ole: