reede, oktoober 07, 2005

K-riik

Mida noored saudid ramadaani ajal enda lõbustamiseks ette võtavad? Selle aasta hittmeelelahutusteks on tütarlaste seksuaalne ahistamine ja poppnarkots "Special K".
  1. Minnakse kambaga välja ja otsitakse ilma meessaatjata naisi. Naistel on omapead väljas käimine rangelt mittesoovitatav. Järgnevas on nad ise süüdi, häbistavad oma perekonda ja hiljem tapetakse oma vendade poolt ära. Naised leitud, käperdatakse neid läbi abaya ja ahistatakse verbaalselt. Üks gängi liige filmib tegevust kaameraga telefoni abil. Salvestist levitatakse uhkelt Bluetooth ja Internet tehnoloogiate abil.
  2. Veterinaarapteegis müüakse vabalt ketamiini (pildil). Üks asub näiteks Jeddah Põllumajandusministeeriumi ees Meka teel. 100 mg maksab 110 reaali (385 kr). Sellest ei saa suurt midagi - tuleb võtta mitu purki. Purgis olevat vedelikku veeni süstida ei ole mõtet - see on loomade jaoks. Valada klaasplaadile ja lasta kuivada 6 tundi. Siis kraapida žiletiga valge pulber kokku ja läbi Kunn Abdul Azizi pildiga raharulli ninna tõmmata. 200 mg viib noore saudi pehmesse ja värvilisse "K-riiki", 500 mg paiskab ta "K-auku", kus saab tunda kehast väljaspool olemist, hallukaid, surmalähedasi kogemusi jms. Toime kestab paar tundi, pohmakas kuni ööpäev. Selline info siis tänase Lähis-Ida juhtiva päevalehe esiküljelt.

7 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Õudsad elukad. Muud ei oskagi öelda nende kohta.

Anonüümne ütles ...

Milline on Lähis-Ida juhtiv päevaleht?
Gulf News? Gulf daily News?

Tõmmu Hiid ütles ...

Arab News

Anonüümne ütles ...

K-kohuke

Anonüümne ütles ...

arab news ei ole mingi lähis-ida juhtiv päevaleht. see ei ole isegi saudi araabia juhtiv päevaleht. selliste lehtede nagu al-jazirah ja al-watan nimed ütlevad sulle midagi? enne kui araabiamaade asjatundjaks hakkad õpi vähemalt araabia keeles lugema, mister bullshit.

Anonüümne ütles ...

mr bullshit, Arab News on tõesti enda väitel Middle East biggest English daily. Mis iganes see ei võiks tähendada. Olen teisi lehti ka näinud midagi analoogset väitmas. Eks ta umbes sama oluline ole kohalikus elus kui "the Baltic Times" :)

Anonüümne ütles ...

Ega kunn Abdullah näopildiga rahatähti veel liikvel pole nähtud? Kohaliku kombe kohaselt võiksid nad ikka vana raha päevapealt käibelt eemaldada ja vaid uue kehtima panna.