neljapäev, märts 17, 2005

Kõik on siin kollane

Liiv, tuletõrjeautod ja prügikastid. Isegi kruvikeerajad, mis all poes müüakse, on kõik kollase käepidemega. Kokku on siin kolme värvi asju - mehed valged, naised mustad ja kõik muu on kollane.

Kuningriigi ajalehed pajatavad järgmist.

Kas anda naistele valimisõigus?
Küsitleti paarsada inimest, 90% vastas umbes nii, et "Eks ta normaalne oleks, kui naised saaksid ka valimas käia aga sellest tuleb ju nii palju jama ja meie ühiskond ei aktsepteeriks seda." Vaja on eraldi valimisjaoskondi, või vähemalt eraldi järjekordi, kus naisametnikud töötavad.
Naistele tuleks teha pildiga ID-kaart aga Prohvet (rahu olgu temaga) ei lubanud naistest pilti teha. Praegu on naise nimi kirjas perekaardil ja igal naisel on mingi mees (abikaasa, vend vms.) kes ametiasju ajades näitab oma pildiga passi ja tõendab, et see naine on just see, kelle nimi perekaardil kirjas.
Kas lubada naistel ka meeskandidaatide poolt hääletada? See on äkki patt, kui just sugulane pole?

Kas lubada naistel autot juhtida?
"Eks ta normaalne oleks, kui naised saaksid ka autot juhtida ja ei peaks nukralt kõnniteel kükitades taksot või perekonna autojuhti ootama aga sellest tuleb ju nii palju jama ja meie ühiskond ei aktsepteeriks seda." Arvatakse, et naisautojuhtide ilmudes tabaks Kuningriigi tänavaid kuudepikkune kaos. Mitte, et naised ei oskaks autoga sõita vaid sellepärast, et mehed jäävad neid vahtima ja põhjustavad sellega kokkupõrkeid. Teine argument on, et foori taga oodates võib naine langeda vägistamise ohvriks.

Kas naised tohivad abaya all pükse kanda?
Pükse ei tohi kanda eeskätt seetõttu, et need on liiga seksikad. Nimelt tekib naise jalgade vahele (eriti liikumisel) silmaga nähtav pilu ja saudi mees tahab kohe sinna pugeda ("Ta ju ise hargitas jalgu!").
Eriti tobedalt kõlab siin maal väide, et pükstega naine näeb välja nagu mees, aga Prohvet (rahu olgu temaga) õpetas, et naine peab välja nägema nagu naine. Üks naine ütles seepeale, et tema hakkab kleiti kandma samal päeval, kui mehed selle lõpetavad.

Kas kulmu, nina jne. sisse tohib auke teha?
Selgub, et Koraani järgi ei tohi üldse mingeid auke teha. Esteks on enesevigastamine patt. Ja teiseks, auke tehakse harilikult selleks et sinna ehteid toppida, teisisõnu edvistada. Koraani järgi on aga edvistamine samuti patt.

4 kommentaari:

jaak ütles ...

Ma olen lugenud et Ryiadis pidi naisjuhte olema küll. Nimelt kui sealses loomaaias on perede (naise) päev, siis töötavat seal naised kohaliku (mängu)rongi juhina.

Seda lugesin kusagilt argumendina et ei ole nii et Saudis naised roolis ei või üldse olla. Kontrollimata see asi jääb, sest ükski mees seda näha ei saa.

Tõmmu Hiid ütles ...

Isegi hummer (antropovi auto) on siin kollane. See auto on väljas lõhnapoe ees, uue meeste parfüümi Hummer tutvustamiseks. Lugupeetud daamid, kuidas meeldiks üks hummerilõhnaline mees?

jaak ütles ...

Mina olen kahte hummerit veel näinud - mõlemad tibukollased. Üks seisis Interkoni ees pidevalt (numbrimärgiga 666 ehk nagu seal kirjutataksee 777) ja teist tänava peal numbimärgiga 555 (ehk nagu seal kirjutatakse 000)

Tõmmu Hiid ütles ...

Kui eelmine kord koju läksin, siis tuli Tartu maanteel vastu tibukollane Hummer. Numbrit ei pand tähele.