neljapäev, august 25, 2005

Hoobikorgid lähevad lendu

Vahepeal natuke kergemaid teemasid, sest alkoholiprobleem sai lõpuks lahendatud. Nimelt on eesti rahvusseen Saccharomyces cerevisiae kuivatatult At-Tamimi säästumarketis täitsa vabalt müügil. Ei küsita iqamat ega midagi. Jutud pärmisita ehk Al-Koholi raskest kättesaadavusest Kuningriigis võib seega ära unustada.
Pilootprojektina valminud pool liitrit kihisevat apelsinimaitselist pärmijooki ehk praskat kadus kurku nagu kõrbeliiva. Järgmisena katsetan valget greipi.

3 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Kas ise alkoholi destileerimine ebaseaduslik pole? Mis vahelejääjaid ootab?

Tõmmu Hiid ütles ...

Loodan, et vitamiinirikka pärmijoogi valmistamine ehk päris destilleerimiseks ei kvalifitseeru. Suuri viinavabrikuid, mille omanikke vangi panna, on siin küll. Kolmapäeval pandi järjekordse 1477 üleajaoleja arreteerimise kõrvalsaadusena jälle 4 tükki kinni. Hävitati kümneid galloneid jooki, kirjutab Arab News. Kuidas hävitamine täpselt käis, jääb selgusetuks.

Kõige suurem patt, mida ma siin hotellitoas aegajalt teen, on Iisraeli muusika kuulamine.

Anonüümne ütles ...

:)
sai eila paari vana ex-saudiga vesteldud ja sama teema tuli paevakorda. Neil oli sama story ainult vaikese lisandiga. Korra olid nad ostnud mingit komponenti pisut vahe, siis myyja oli lahkelt teatanud, et seda peaksite veel 1 paki ostma:)